ابزارهای مختلف رومیزی میتوانند برای وبلاگ نویسی خیلی مفید واقع شوند، از جمله اینکه دارای ادیتورهای قویتری هستند. در این مطلب که در وبلاگ یک نویس نقل شده است 15 ابزار وبلاگ نویسی رومیزی به شما معرفی میشود:
1.Windows Live Writer: یک نرم افزار عالی و واقعآ مناسب برای وبلاگ نویسی.امکانات عالی این نرم افزار را از دست ندهید! امکانات عالی این نرم افزار اعم از نوشتن در نمای وبلاگ! (یعنی همین که می نویسید می تونید پیش نمایش مطلب را در وبلاگتان به صورت آقلاین بینید. تعجب نکنید که این نرم افزار ادیتور قوی ای داشته باشد، هرچه باشد محصول شرکتی است که Microsoft Word را تولید کرده است و مطمئنآ باید از نظر ادیتوری بسیار قوی باشد.
ویژگی خوی دیگر این نرم افزار این است که می توانید به ادیتور نرم افزار پلاگین هایی را اضافه کنیدو آن را اختصاصی تر بهتر بکنید، افزونه هایی که امکان ارسال مطلب و عکس به فیس بوک و فلیکر را فراهم می کنند.
2.MarsEdit :مزیت عمده ی این نرم افزار امکان هماهنگی با دیگر ادیتورهاست. این نرم افزار با وردپرس،بلاگر ، مویبل تایپ، تایپ ید ،لایو ژورنال، و دراپآل هماهنگ است و امکان هماهنگی با سایر سرویس ها را {مانند پرشین بلاگ } نیز دارد.همچنین امکان قرار دادن کدها در قالب پست ها به سادگی را نیز دارد. علاوه بر این شما می توانید با کمک این نرم افزار به راحتی در فلیکرتان جستجو کنید یا اینکه عکس هایستان را در آنجا آپلود کنید.
در پایان در مورد این نرم افزار باید دو نکته را یادآور شوم: یکی اینکه این نرم افزار برای سیستم عامل “مک” ساخته شده است و دومآ اینکه رایگان نیست و برای استفاده ی رایگان می توانید تا حداکثر 30 روز به صورت terial از آن استفاده کنید.
3.BlogDesk: نرم افزار عالی و قدرتمند برای وبلاگ نویسی است.این نرم افزار از انواع زبان های مختلف پشتیبانی می کند، و دارای ادیتور به شدت قدرتمندی است.امکان ارسال و ادیت تصاویر به وبلاگتان بدون استفاده از افزونه و پلاگین(مثل ویندوز لایو رایتر) ،همچنین می توانید کلماتی را تعیین کنید که تنها با یک کلیک و یا تایپ بخشی از کلمه کل آن کلمه را برایتان بنویسد را دارد(جمله بندی رو داشتید؟!) .این نرم افزار از کل سیستم های معتبر وبلاگ نویسی پشتیبانی می کند به جز بلاگر!.
امکان قرار دهی لینکها بسیار ساده است و شما می توانید تنها با یک کلیک لینک مورد نظر را قرار دهید .همچنین در صورتی که لینکی که در پست قرار می دهید به صورت local باشد (مثل فایل های MP3 یا Pdf ) این نرم افزار به صورت اتوماتیک وار آن لینک ها را به هاست تعیین شده آپلود می کند! دیکشنری با پشتیبانی 14 زبانه برای چک کردن غلط های املایی و گرامری را نیز از دیگر ویژگی های این نرم افزار قرار دهید(اینکه فارسی را پشتیبانی می کند یا نه را نمی دانم!)
امکان حذف یا ادیت مطالب ارسال به طور مستقیم نیز از دیگر ویژگی های منحصر به فرد نرم افزار عالی است.از دیگر امکانات این نرم افزار می توان به امکان نوشتن موضوعات و تگ های مختلف به طور مستقیم از طریق نرم افزار اشاره کرد. در کل باید گفت که نرم افزار فوق العاده ای است و به امتحانش می ارزد. در پایان هم این نکته را بگویم این نرم افزار مخصوص ویندوز است.
4.Zoundry Raven: یک نرم افزار فوق العاده ی دیگر برای وبلاگ نویسی! دارای ادیتور پشتیبانی کننده از ادیتور WISIWIG وHTML. یک ویژگی خوب این نرم افزار که می تواند آن ر از همتایان خود متمایز کند،پشتیبانی از UTF-8 است که زبان ما را نیز در بر می گیرد. امکان مشاهده ی پیش نمایش نوشته شده به صورت آفلاین در بلاگ و همچنی امکان مدیریت چندین اکانت مختلف وبلاگی با کمک این نرم افزار از دیگر ویژگی های این نرم افزار فوق العاده است.
این نرم افزار از بلاگر، تایپ پد، مویبل تایپ و متا وبلاگ پشتیبانی می کند. همچنین این نرم افزار به صورت پرتابل نیز موجود است که می توانید آن را در فلش مموری خود به صورت همراه داشته باشید.
برای خواندن ادامه ی مقاله کلیک کنید.

کلمات کلیدی :